2019.07.19 Péntek, clock Nyitó oldal  |  Regisztráció |  Kedvencekhez  |  Általános üzletszabályzat  |  Impresszum
Nyitó oldal

KINGA Projekt PortálsmartPORTAL
Nemzeti Fejlesztési Terv - Gazdasági Versenyképesség Operatív Program - GVOP - 4.2.2. - Tartalomipari és közcélú tartalomszolgáltatás fejlesztése - pályázat
A KINGA portál a Nemzeti Fejlesztési Terv "Gazdasági Versenyképesség Operatív Program" GVOP - 4.2.2. "Információs társadalom- és gazdaságfejlesztés" prioritásának támogatásával valósult meg 2006 és 2008 között.

Digitális Geofizikai Térképtár


DIGITÁLIS GEOFIZIKAI TÉRKÉPTÁR

Ezen az oldalon, az országos fedettségű geofizikai adatrendszerekből szerkesztett paramétertérképeket talál. A paramétertérkép a mesterséges és természetes erőtereknek, a Föld felszínen vagy különböző mélységszeletben kimutatható fizikai egységekben meghatározott, érték szerint történő leképezése.

A digitális térképtár a különböző geofizikai mérések adatai alapján 1:100 000-es EOTR szelvénykiosztásban megszerkesztett paramétertérképek tára. Egy térképlapon - az aktuális készültségtől függően - 0-6 paraméterre érhető el megszerkesztett térkép. A tájékozódást az alapvető síkrajzi elemek segítik.
A térképtárat folyamatosan bővítjük! Érdemes időnként visszatérnie!


Térképtár.gif

mag_dZ_500e.jpg

Az országot teljesen lefedő adatrendszerek esetében 1:500 000-es méretarányú térképek is elérhetők (gravitációs, mágneses, tellurikus térképek).

A térképtárban elérhető térképtípusok ismertetője.

Kapcsolódó külső honlapok:

Geofizikai térképek (ELGI)

Utolsó frissítés: 2011. 05. 26.